Psalm 23 afrikaans nuwe vertaling

Psalms 23 NLV - Nuwe Lewende Vertaling
Die Here is my herder. n PSALM van Dawid.Die Here is #Jes. 40:11; Eség. 34:23; Joh. 10:11my herder; niks sal my ontbreek nie. Hy laat my neerlê in groen weivelde; na waters waar rus is,

Die 2020-vertaling (Bybel Direkte vertaling) …
Psalm 23:1-6—Lees die Bybel aanlyn of laai dit gratis af. Die Nuwe Wêreld-vertaling van die Heilige Skrif word deur Jehovah se Getuies uitgegee.

tuisblad - Bybel Direkte Vertaling
Psalms 23 Nuwe Lewende Vertaling (NLV) Die Here is my herder;daar is niks wat my ontbreek nie. Hy laat my lêin groen weivelde;na water waar rus is, lei Hy my.

Psalm 23 (1) - www.bybelkennis.co.za
Die Here is my herder n Psalm van Dawid.Die Here is my herder, ek kom niks kort nie. Hy laat my rus in groen weivelde.Hy bring my by waters waar daar vrede is. Hy gee my nuwe krag.Hy lei my op die

Psalm 23 — Wagtoring – AANLYN BIBLIOTEEK
Ek kan die nuwe vertaling, wat 29 November verskyn, beslis nie aanbeveel nie. Inteendeel, ek wil dit ten sterkste afwys. Ek sê dit weer met die grootste nadruk: Ek kan die BDV nie aanbeveel nie. Ek beperk my met hierdie uitspraak tot die Ou Testament, wat my vakgebied is.Dit is met baie groot hartseer dat…

NUWE TESTAMENT EN PSALMS: ’n Direkte Vertaling (Afrikaans
psalm 23 afrikaans nuwe vertaling
Psalms Chapter 23 - Afrikaans Ou Vertaling (1953) ’n PSALM van Dawid. Die HERE is my herder; niks sal my ontbreek nie. PSM:95:7. Hy laat my neerlê in groen weivelde; na waters waar rus is, lei Hy my heen. JES:40:31. Hy verkwik my siel; Hy lei my in die spore van geregtigheid, om sy …

Psalms 23 (Afrikaanse Vertaling 1953)
Read Psalms 23:2 - Afrikaanse Vertaling 1953 translation - Hy laat my neerlê in groen weivelde; na waters waar rus is, lei Hy my heen. and The 23rd Psalm

Bybelskool » Psalm 23 – die gebed vir alle …
Afrikaans. BYBEL; PUBLIKASIES; VERGADERINGE; Psalm 23; Die Bybel – Nuwe Wêreld-vertaling Video nie beskikbaar nie. Jammer, die video kon nie laai nie. Oorsig van Psalms

Psalms 23:2 (Afrikaanse Vertaling 1953); The 23rd Psalm
Die Nuwe Testament en Psalms: n Direkte Vertaling is gedurende 2014 by drie geleenthede bekendgestel — op 12 Maart in die Groote Kerk, Kaapstad, op 9 April in die AGS Kaleideo Gemeente in Kempton Park, en op 12 Mei in die St Georges Katedraal in Windhoek. Hierdie publikasie is dus min of meer halfpad in die proses.

Psalm 23 (Afrikaans) - YouTube
Dit is ’n amptelike webwerf van Jehovah se Getuies. Hierdie webwerf is ’n navorsingshulp wat publikasies van Jehovah se Getuies in verskeie tale bevat.

\

http://auladigitrans.es/
how to choose numbers to win lottery student jobs in pretoria hatfield waar kom waterbesoedeling voor lucky day lotto werkshoekie kaapstad

To change this page, upload your website into the public_html directory.